کوکینگ فود : دستور تهیه
در این مطلب به طرز تهیه دسر کرم پرتقال که یکی از خوش طعمترین و پرکاربردترین کرم هاست میپردازیم.
مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
آب پرتقال ۵۰۰ میلیلیتر (۲ پیمانه)
ژلاتین ۳ قاشق چایخوری
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری
فیله پرتقال یک دوم پیمانه
روش تهیه دسر کرم پرتقال:
زرده تخممرغها و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود.
آنگاه یک چهارم پیمانه از آب پرتقال را در کاسه کوچکی بریزید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.
سپس محلول ژلاتین را به باقیمانده آب پرتقال بیفزائید.
حالا خامه را قدری با همزن برقی بزنید تا اندکی فرم بگیرد و بعد زرده تخممرغها را به آن بیفزائید.
اکنون آب پرتقال دارای ژلاتین و پوست پرتقال را نیز به این مایه افزوده و مخلوط سازید.
آنگاه دسر را در قالبهای مخصوص دسر بریزید و یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
سپس دسر را از قالب جدا کنید و با برشهای پرتقال بیارائید.
یادآوری:
میتوانید از فیله پرتقال برای داخل دسر نیز استفاده کنید که در اینصورت فیلههای پرتقال را قبل از منتقل کردن دسر به قالبها، درون دسر بریزید.
نوش جان
لینک منبع
گرد اوری :www.cookingfood.ir